Sonnevelt opleidingen

door |
Ervaringen en beoordelingen
Gemiddelde
Prijs van de cursus of opleiding:
Niveau van de cursus of opleiding:

sonnevelt-opleidingenSonnevelt Opleidingen heeft het ruimste assortiment van opleidingen, specialisaties, workshops en masterclasses in Nederland op het gebied van vitaliteit en een gezonde levensstijl. Sonnevelt onderscheidt zich door opleidingen die inspireren, raken en verrijken en is met ruim 100 opleidingsgroepen en 20 jaar ervaring de marktleider in Nederland. Sonnevelt is in 2014 en 2015 door studenten verkozen tot de Beste Opleider van Nederland.

Sonnevelt, opleiders voor vitaal leven

Vitaal leven heeft alles te maken met gevoel en het hart. Daarom staat bij Sonnevelt in iedere opleiding de persoonlijke benadering en het menselijk contact tussen docenten en studenten centraal. Sonnevelt leert mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. bekijkt u ook de Loi ervaringen.

Sonnevelt ervaren

Een opleiding van Sonnevelt bestaat voor 50% uit ervaring, 30% uit feedback en intervisie en 20% uit theorie. Het zelf ervaren is een belangrijk onderdeel en daarom oefenen studenten met coaching. Zo ervaar je hoe het is om een eigen praktijk te hebben met cliënten.
sonnevelt opleidingen ervaringen

Ontwikkelingen in de markt

Sonnevelt biedt momenteel 29 opleidingen aan die klassikaal worden gegeven en erkend zijn door 9 beroepsverenigingen. De opleidingen, specialisaties en workshops van Sonnevelt richten zich op psychologie, gezondheidscoaching en massage. De opleiding tot Kindercoach, Trainer Hormoonfactor, Stresscounselor, Natuurvoedingsadviseur, Jongerencoach, Mental Coach, Vernieuwend Coachen en Seniorencoach zijn populair. Met name in deze onzekere tijden nemen de psychische klachten toe. Volgens recent onderzoek kampt maar liefst 10% van alle Nederlanders op dit moment met psychische klachten. Ook een gezonde levensstijl komt steeds meer onder de aandacht.

Het aanbod van Sonnevelt wordt regelmatig vernieuwd en vormt daarmee een perfecte match met de huidige ontwikkelingen in de Nederlandse markt. Bij hen kunt u (net als bij NTI opleidingen) een online studiekeuze test doen en proeflessen downloaden, zodat u zeker bent van een opleiding die aan sluit bij uw wensen en capaciteiten.

Reviews Sonnevelt

Onder aan deze pagina kunt u objectieve ervaringen lezen. Wanneer u zelf ervaringen heeft met een opleiding van Sonnevelt , deelt u deze dan gerust op deze site en help anderen met het kiezen van de juiste opleiding. Een concurrent van de opleider is NHA opleidingen.

Een gedachte over “Sonnevelt opleidingen

 1. K. Bericht auteur

  Goede ervaring met de integrale lichaamsmassage opleiding tot therapeut bij Sonnevelt. Beoordeling:
  Combinatie met andere verplichtingen:
  Ik heb ook een gezin en een baan, dus het is wel druk op het moment. Flexibel in te plannen wat erg fijn is. Op zaterdag heb ik een cursusdag in Utrecht, wat midden in het land ligt, wel zo makkelijk.

  Niveau:
  Het niveau ligt goed, ik ben erg tevreden. Ik heb het gevoel dat ik me als persoon verder ontwikkel.

  Opleiding:
  De combinatie van thuisstuderen en 1 opleidignsdag per week geef ik een goede beoordeling, dit is volgens mij uniek in NL. Daarnaast duurt de opleiding maar 2 jaar; daarna kan ik al aan de slag als masseur.

  Prijs van de cursus of opleiding:
  Niveau van de cursus of opleiding:
  Vindt u deze beoordeling goed? Yes   No

  3 / 5vonden deze review nuttig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klik op de sterren om een beoordeling te geven
Prijs van de cursus of opleiding:
Niveau van de cursus of opleiding: