NTI Opleidingen

door |
Ervaringen en beoordelingen
Gemiddelde
Prijs van de cursus of opleiding:
Niveau van de cursus of opleiding:

nti opleidingenHet NTI (Nederlands Talen Instituut) bestaat al ruim 70 jaar. Het is oorspronkelijk een opleidingsinstituut waar cursisten talencursussen konden volgen, maar is ondertussen uitgegroeid tot een zeer bekende opleider in Nederland. Ze bieden meer dan 850 cursussen, trainingen en opleidingen aan. Van een talencursus tot een cursus binnenhuisarchitectuur of een cursus Spaans tot een volledige Masteropleiding; bij de opleider kunt u voor al deze NTI opleidingen terecht. De beste kans op een vacature creëer je zelf.

Bij NTI Opleidingen volgt u onderwijs op afstand; u kunt de opleidingen en trainingen zelf achter uw computer volgen, terwijl u op afstand contact heeft met de docenten en uw persoonlijke mentor. Deze combinatie is in Nederland uniek, en wordt door vele cursisten als zeer prettig ervaren. Wanneer u echter meer behoefte heeft aan begeleiding en persoonlijk contact, is het ook mogelijk om een klassikale opleiding te volgen.

Het NTI is in Nederland zeer bekend en ontvangt over het algemeen zeer veel goede beoordelingen en recensies. Voordat u besluit een cursus te volgen, is het aan te raden om u goed te verdiepen in NTI ervaringen, reviews en klachten. Deze vindt u onder aan deze pagina.

NTI Opleidingen

De organisatie heeft een zeer breed opleidingsinstuut. De opleidingen, cursussen en trainingen zijn in de volgende categorieën ingedeeld:

 •       Masteropleidingen
 •       HBO opleidingen
 •       MBO opleidingen
 •       Beroepsopleidingen
 •       Taalcursussen
 •       Cursussen
 •       Vacature Trainingen
 •       Klassikale opleidingen

NTI opleidingen ervaringen

Elke opleider en elke cursus is anders; het is daarom goed om u te verdiepen in de ervaringen van cursisten van NTI Opleidingen voordat u besluit om een opleiding te volgen bij dit instituut. Dit opleidingsinstituut mag dan een grote en bekende opleider zijn in Nederland en goede beoordelingen en reviews ontvangen, maar elke cursus is anders. Bekijk NTI ervaringen van cursisten maar ook de LOI opleidingen reviews en vergelijk deze met reviews en klachten van andere opleidingsinstituten zoals bijvoorbeeld Studieplan, op onder andere deze website. NTI opleidingen ervaringen

2 gedachten over “NTI Opleidingen

 1. admin Bericht auteur

  ok

  Prijs van de cursus of opleiding:
  Niveau van de cursus of opleiding:
  Vindt u deze beoordeling goed? Yes   No

 2. hanneke Bericht auteur

  Binnen vier jaar heb ik twee cursussen gedaan bij NTI. NTI is inderdaad een grote speler maar ze zijn wel persoonlijk in het contact met hun klanten en ze geven goed advies.

  Eerst heb ik een opleiding tot verzorgde gedaan, en daarna heb ik meteen de verkorte opleiding verpleegkunde erachter aan gedaan. Dit kon gewoon in vier jaar terwijl ik ook nog drie kinderen heb. Eigen tijd indelen is goed mogelijk en ze zijn gewoon erg flexibel met vragen. Heb daarna meteen een baan kunnen krijgen op niveau en heb nu weer meer geld en tijd voor mijn kinderen. Goede ervaringen met NTI.

  Prijs van de cursus of opleiding:
  Niveau van de cursus of opleiding:
  Vindt u deze beoordeling goed? Yes   No

  8 / 9vonden deze review nuttig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klik op de sterren om een beoordeling te geven
Prijs van de cursus of opleiding:
Niveau van de cursus of opleiding: