VCA Direct

door |
Ervaringen en beoordelingen
Gemiddelde
Prijs van de cursus of opleiding:
Niveau van de cursus of opleiding:

VCAdirectVCAdirect staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. Als werknemer of werkgever in een branche waarbij gemiddeld een hogere kans op lichamelijk letsel is, moet je VCA gecertificeerd zijn. Een VCA direct cursus met het daarbij behorende VCA examen is daarom voor veel mensen erg belangrijk. Dit bericht geeft een overzicht van de VCA cursussen. Daarnaast kunt u hier VCAdirect ervaringen en VCA reviews lezen. Deze kunnen u helpen een keuze te maken voor een cursus van VCAdirect.

VCAdirect cursussen en examen

Het grote voordeel van het volgen van een cursus bij VCAdirect, is dat deze cursussen via het internet aangeboden wordt. Daardoor behaalt u uw VCA certificaat voor de helft van het geld en meer dan dubbel zo snel dan wanneer u een klassiekale VCA cursus zou hebben gevolgd. Het volgen van een eendaagse klassiekale cursus is ook mogelijk. Daarnaast heeft VCAdirect een zeer hoog slagingspercentage van maar liefst 98 procent. Ter vergelijking: het landelijk gemiddelde ligt op 78%. Veel cursisten slagen dan ook direct bij de eerste kans voor het VCA examen, wat goede ervaringen met zich mee brengt. U kunt kiezen voor een cursus en examen, of een losstaand examen. U heeft de keuze tot een cursus basisveiligheid, VCA-VOL of VIL-VCU. Deze cursussen zijn respectievelijk bedoeld voor uitvoerend personeel, operationeel leidinggevenden en intercedenten in de uitzendbranche. De cursussen zijn in verschillende talen beschikbaar, waaronder Nederlands, Pools en Engels. Na het doorlopen van de cursus kunt u examen doen. Wanneer dit examen met voldoende resultaat afgerond wordt, ontvangt u uw VCA certificaat.

VCAdirect ervaringen

VCAdirect ervaringen
VCAdirect wordt door haar klanten goed gewaardeerd en ontvangt veel positieve beoordelingen. Gemiddeld scoort dit opleidingsinstituut een 8,8 van haar klanten, wat bijzonder hoog is. Hieronder leest u VCAdirect ervaringen en recensies van huidige cursisten. Hoe zij de cursus basisveiligheid, VCA-Vol en VIL-VCU beoordelen is belangrijk bij het maken van een keuze. Informeer uzelf vooraf dan ook goed.

2 gedachten over “VCA Direct

 1. Peter

  Onlangs heb ik VCA VOL gevolgd via VCA Direct. Het beste punt is een leuk vormgegeven en complete zeer online leermethode, daar was niks op aan te merken. Maar helaas waren er ook minpunten. Allereerst kreeg ik een verouderd leerboek toegezonden (standaard PBNA boek), met helaas veel fouten erin. Toen ik erover belde hadden ze volgens de medewerkster héél toevallig net dezelfde dag nieuwe boeken binnengekregen en zonder discussie kreeg ik daarvan eentje toegezonden, goede service op zich maar toch liet het een vreemd gevoel na. Verder kreeg ik 2 weken voor de geplande cursusdag plus examen een mailtje dat de dag, zonder opgaaf van reden, was geannuleerd… Door direct contact met ze op te nemen kreeg ik zonder verdere problemen voor elkaar dat ik een week eerder in de buurt examen kon doen, maar dus zonder cursusdag. Het verschil in de kosten werd wel snel terugbetaald. Kortom, op zich hebben ze een goede klantenservice maar voor de rest kwam het allemaal erg rommelig over, ik kan ze daarom niet aanraden.

  Prijs van de cursus of opleiding:
  Niveau van de cursus of opleiding:
  Vindt u deze beoordeling goed? Yes   No

 2. Michael Bericht auteur

  De trainingsmogelijkheden zijn erg praktisch vormgegeven. Hierdoor is het gemakkelijk op te pakken en te begrijpen. De vragen zijn soms alleen op zo’n manier vormgegeven dat het lastig is om de vraag goed te beantwoorden. Daarnaast is het soms een beetje rommelig, omdat het boek wat ik eerst had per hoofdstuk ingedeeld was, maar bij VCA direct lopen alle onderwerpen door elkaar heen. Toch ben ik wel tevreden met VCA direct; het examen heb ik namelijk in 1 keer gehaald. Zeker goede ervaringen met VCA direct.

  Prijs van de cursus of opleiding:
  Niveau van de cursus of opleiding:
  Vindt u deze beoordeling goed? Yes   No

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klik op de sterren om een beoordeling te geven
Prijs van de cursus of opleiding:
Niveau van de cursus of opleiding: