Studieplan

door |
Ervaringen en beoordelingen
Gemiddelde
Prijs van de cursus of opleiding:
Niveau van de cursus of opleiding:

studieplan Studieplan is een Nederlands opleidingsinstituut. Studieplan heeft een breed aanbod van thuisstudie cursussen, lage lesgelden en biedt daarnaast een succesvolle lesmethode. Dit zijn dan ook de redenen waarom Studieplan tot de snelst groeiende opleidingsinstituten van Nederland hoort. Hieronder worden de pluspunten van dit opleidingsinstituut kort uiteengezet, om u een duidelijk beeld over de opleidingen te geven. Daarnaast zijn er hier ook reviews over de opleidingen en cursussen en Studieplan ervaringen te lezen.

De cursussen van Studieplan

Studieplan biedt opleidingen en cursussen die op de praktijk gericht zijn. Na een cursus bent u in principe klaar om de arbeidsmarkt op te gaan. De ruim 350 aangeboden opleidingen zijn er in vier verschillende categorieën:
1) Taalcursussen
studieplan ervaringen2) Beroepscursussen
3) Hobbycursussen
4) Snelstudies
5) Eigen bedrijf
6) Beautycursussen
Wilt u graag Studieplan ervaringen lezen? Dan verwijzen we u graag naar de “review sectie” onderaan deze pagina.

Succesvolle lesmethode?

Studieplan claimt erg goedkoop te zijn. Dit is mogelijk omdat de opleiding gericht is op zelfstudie; door vele voorbeelden en duidelijke uitleg bent u zelf in staat om u de stof eigen te maken. Na elk onderdeel kunt u een zelftoets maken om te kijken of u het onderwerp voldoende beheert om verder te gaan. Doordat cursisten hun eigen zelftesten nakijken, is Studieplan in staat om haar opleidingen goedkoop aan te bieden. Hier geldt dan ook: wanneer u uw cursus of opleiding bij een ander opleidingsinstituut zoals bijvoorbeel NHA goedkoper vindt; krijgt u het verschil uiteraard terug.

Omdat de cursisten het heft in eigen handen hebben, kunt u op uw eigen manier uw studiedoelen effectief behalen. Uiteraard kunt u met vragen terecht bij de ondersteuning van het leerinstituut.

Studieplan ervaringen

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope en bovendien praktijkgerichte opleiding, dan zou u Studieplan kunnen overwegen. Het is echter aan te raden u eerst te informeren met beoordelingen & ervaringen van cursisten voor u overgaat tot het volgen van een online cursus. Reviews en recensies over Studieplan leest u hieronder.

2 gedachten over “Studieplan

 1. Z. Vriesemaker Bericht auteur

  Bij mij duurde het juist super lang voor ik kon starten.. Echt jammer want had juist in het begin tijd. Houden geen rekening met persoonlijke plannen.

  Prijs van de cursus of opleiding:
  Niveau van de cursus of opleiding:
  Vindt u deze beoordeling goed? Yes   No

 2. Nagelstyling acryl Bericht auteur

  Over cursus: nagelstyling acryl.

  Ik kon na drie dagen al beginnen omdat het pakket met de benodigdhden voor de cursus super snel binnen was. Duideiljke omschrijvingen dus kon meteen beginnen met oefenen. Mijn dochter heeft veel model gezeten en die vond het ook heel leuk. Nooit spijt gehad van mijn keuze voor studieplan; erg tevreden over het pakket dat ik kreeg. Alleen jammer dat ik zo veel acryl over hield, de liquid was super snel op dus moest toen een nieuw pakketje bestellen. Was uiteindelijk wel wat duurder uit dan gepland, maar de cursus was super leuk.

  Prijs van de cursus of opleiding:
  Niveau van de cursus of opleiding:
  Vindt u deze beoordeling goed? Yes   No

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klik op de sterren om een beoordeling te geven
Prijs van de cursus of opleiding:
Niveau van de cursus of opleiding: