LOI Kidzz

door |
Ervaringen en beoordelingen
Gemiddelde
Prijs van de cursus of opleiding:
Niveau van de cursus of opleiding:

LOI Kidzz
Bij de cursussen van Loi Kidzz staan kinderen centraal. De opleidingen zijn ontwikkelt door bekwame onderwijsdeskundigen en aangepast voor de specifieke leeftijdsgroep van kinderen tussen de 8 en 15 jaar. De Loi slaagt er op deze manier in om jarenlange ervaring met het aanbieden van cursussen en opleidingen met het leren op een leuke en professionele manier te combineren. De cursussen zijn niet seizoensgebonden. Leren is hierdoor in vakanties, avonduren en weekenden mogelijk.  Omdat er veel cursussen en opleidingen voor kinderen beschikbaar zijn, is het belangrijk om de juiste aanbieder te kiezen. Bekijk daarom de Loi Kidzz ervaringen en cursussen hieronder.

Loi Kidzz cursussen

loi kidzz ervaringenLoi Kidzz biedt verschillende cursussen aan. Het doel is altijd om de ontwikkeling van een kind te stimuleren, waardoor ze een voorsprong krijgen op school en in hun verdere leven. Hier kan uw kind zich ontwikkelen door middel van een typecursus, een taalcursus Nederlands, Spaans of Engels, een cursus rekenen of zelfs op het gebied van het ontwikkelen van websites. De Loi Kidzz ervaringen zijn met name goed op het gebied van spelenderwijs leren. Daarnaast kan uw kind in zijn/haar eigen tijd en tempo aan de cursus werken. Ook is er voldoende tijd voor sport, school en overige activiteiten die belangrijk zijn in een kinderleven.

Loi Kidzz ervaringen

Loi Kidzz streeft naar spelenderwijs en op een eigen tempo leren. Wanneer een cursus voltooid is, ontvangt uw kind een echt diploma. Loi Kidzz ervaringen kunt u onder aan deze pagina vinden. Deze recensies kunt u rustig doorlezen, om uzelf een goed beeld te vormen over bijvoorbeeld de Loi Kidzz typecursus. Heeft u zelf ervaring met een opleiding of cursus? Deel uw Loi Kidzz ervaringen en reviews onder aan deze pagina.

2 gedachten over “LOI Kidzz

 1. Thijs Jan Bericht auteur

  leuke cursus hoor

  Prijs van de cursus of opleiding:
  Niveau van de cursus of opleiding:
  Vindt u deze beoordeling goed? Yes   No

 2. Bertina Bericht auteur

  Ik ben erg te spreken over de typecursus van LOI Kidzz! De cursus is heel leuk vormgegeven. Bij de keuze voor een typecursus was het erg handig dat ik een proefles kon volgen om te kijken hoe de cursus in elkaar stak. Ik vond het erg leuk en heb daarom voor LOI Kidz typecursus gekozen. Mijn dochtertje pakt het snel op en mijn zoontje vind het spionnenavontuur erg leuk. Leuke cursus!

  Prijs van de cursus of opleiding:
  Niveau van de cursus of opleiding:
  Vindt u deze beoordeling goed? Yes   No

  2 / 2vonden deze review nuttig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klik op de sterren om een beoordeling te geven
Prijs van de cursus of opleiding:
Niveau van de cursus of opleiding: