Laudius

door |
Ervaringen en beoordelingen
Gemiddelde
Prijs van de cursus of opleiding:
Niveau van de cursus of opleiding:

laudius Laudius opleidingen ervaringen en Laudius reviews bekijk je hier. De opleider heeft een online platform waar vele top cursussen en opleidingen aangeboden worden. De filosofie is dat studeren niet duur mag zijn, vandaar dat de studiewereld Laudius opleidingen tot de goedkopere opleidingsinstituten van Nederland behoren. Vraag daarbij is natuurlijk of dit terug te zien is in de kwaliteit. Verschillende Laudius ervaringen en beoordelingen worden onderaan deze pagina gedeeld.

Laudius is veertig jaar geleden opgericht als internationaal thuisstudie platform. Door vele jaren internationale ervaring en vele leermomenten is Studiewereld Laudius uitgekomen op een unieke formule: doordat de klant haar eigen studiepakket kan samenstellen voor gebruik op de pc, laptop, e-reader, tablet en zelfs op de smartphone kan iedereen zelf bepalen, hoe lang en waar gestudeerd wordt. Daarnaast geeft Laudius u het cursusgeld terug wanneer u niet slaagt.

Laudius opleidingen Diploma Erkend?

Laudius leid je op voor veelgevraagde, landelijk erkende diploma’s. Laudius werkt zeer intensief samen met een groot aantal officiële landelijke exameninstanties zoals de Associatie voor Praktijkexamens, NEMAS, NIMA, SVMNIVO, NIBE-SVV, CITO, CBR (CCV) en Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH). nha opleidingenDe opleidingen staan bekend om de flexibiliteit. De studies kunnen volledig thuis gevolgd worden. Uiteraard ontvang je als cursist online begeleiding van docenten wanneer je dat nodig vind. Het aanbod van opleidingen en cursussen is erg breed en ontvangt goede beoordelingen. In de categorie beroepsopleidingen biedt Laudius onder andere kantoor -, horeca-, geschiedenis-, computer – en managementopleidingen aan. Ook voor hobbycursussen en persoonlijke ontwikkeling staat er een breed aanbod cursussen voor je klaar: van muziek en film tot gezondheid, beauty en creativiteit. Ook voor opleidingen op het gebied van de opvoeding en ondersteuning van kinderen worden hier aangeboden. De cursussen zijn er al vanaf 99 euro; de prijs van de cursussen ontvangt dan ook goede beoordelingen. Of het diploma erkend is hangt af van welke factoren je belangrijk vindt. Het is wel een heel ander aanbod als men bij nti opleidingen aanbiedt.

Laudius ervaringen

Laudius reviews vind je onderaan deze pagina. Aangeraden wordt, om deze recensies door te lezen voordat u een cursus of beroepsopleiding bestelt. Wanneer u zelf ervaring heeft met een opleiding of cursus kunt u uw laudius ervaringenLaudius ervaringen en recensies hieronder delen? Maak jezelf bekend met de voordelen en nadelen van opleidingsinstituten, zodat je straks een goede thuisstudie kunt kiezen.

5 gedachten over “Laudius

 1. wil gossens

  Ik zou de basiscursus Psychologie bij Laudius willen doen, maar de erkenning van de zorgsector wat betreffende het diploma zijn er niet. Ook mis ik accreditatiepunten maar vooral studiepunten die je kunt verzamelen als je verder wil studeren. Wie zou me er wat over kunnen uitleggen??

  Met vriendelijke groet Wil

  Prijs van de cursus of opleiding:
  Niveau van de cursus of opleiding:
  Vindt u deze beoordeling goed? Yes   No

 2. stel010

  Mijn vriendin en ik wilden de cursus makelaar-taxateur doen bij Laudius. Deze wordt al aangeboden als je hem zelf uitprint voor 400 euro. Omdat we er helemaal geen verstand van hebben opgebeld of het examengeld er ook bij zit. Reactie Laudius; Nee dat wordt nergens vermeld maar dat kost 2000 euro extra !! Wel makkelijk omdat vooraf even te weten toch ?? Ben je 2 jaar aan het leren en ben je klaar met je studie en heb je geen 2000 euro voor je examen , heb je alles voor niets gedaan.

  Prijs van de cursus of opleiding:
  Niveau van de cursus of opleiding:
  Vindt u deze beoordeling goed? Yes   No

  13 / 16vonden deze review nuttig.
 3. Liz

  Andere recensies beweren dat hun ‘diploma’s’ helemaal niet erkend zijn ? Dat zou natuurlijk wél de bedoeling zijn eens ik zo’n cursus volg.. Dan liever een duurdere cursus,maar wel ééntje waar ik iets mee kan op de arbeidsmarkt !

  Prijs van de cursus of opleiding:
  Niveau van de cursus of opleiding:
  Vindt u deze beoordeling goed? Yes   No

  8 / 10vonden deze review nuttig.
 4. Wim

  Welke opleiding heb je exact bij hen gevolgd Joselijn? Misschien ook wel handig om te vermelden..

  Prijs van de cursus of opleiding:
  Niveau van de cursus of opleiding: Niet beoordeeld
  Vindt u deze beoordeling goed? Yes   No

  2 / 5vonden deze review nuttig.
 5. Joselijne Bericht auteur

  Hallo!

  ik vond het erg moeilijk om een keuze te maken voor een opleiding. Ik twijfelde erg tussen laudius en loi. Loi is natuurlijk veel bekender dus wilde daar graag mee in zee, maar voor mij heeft het verschil in prijs doorslag gegeven. Laudius is echt stukken goedkoper en oogt betrouwbaar dus heb ik uiteindelijk voor hen gekozen.

  Mijn ervaring is zeer goed tot nu toe! Ik ontving het materiaal snel en kan het overal gebruiken, ga snel door de cursus heen en leer erg veel. Ook het contact met mijn leraar is erg goed. Hij reageert snel op vragen.

  Prijs van de cursus of opleiding:
  Niveau van de cursus of opleiding:
  Vindt u deze beoordeling goed? Yes   No

  12 / 14vonden deze review nuttig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klik op de sterren om een beoordeling te geven
Prijs van de cursus of opleiding:
Niveau van de cursus of opleiding: