Fabius opleidingen

door |
Ervaringen en beoordelingen
Gemiddelde
Prijs van de cursus of opleiding:
Niveau van de cursus of opleiding:

fabius opleidingen
Fabius opleidingen is al meer dan 25 jaar actief in de opleidingenbranche. Fabius is een CRKBO erkende opleider. Praktijkgericht leren staat hier centraal. Wanneer je je kansen op de arbeidsmarkt wil vergroten, is Fabius Opleidingen één van de vele partijen. Een concurrent van de opleider is NTI Opleiding. Het is daarom belangrijk om jezelf goed te informeren voordat u aan aan opleiding of cursus begint, je toekomst kan hier immers van af hangen. De onderstaande reviews en Fabius opleidingen ervaringen kunnen u daarbij helpen.

Informatie over Fabius opleidingen

Fabius opleidingen is geen gewoon online opleidingeninstituut. Volledige e-learning is niet mogelijk. Fabius opleidingen biedt haar trainingen aan vanuit meer dan 50 opleidingslocatie door heel Nederland. De lessen vinden in de ochtend of in de avond plaats.
Aangeboden cursussen zijn onder andere kantooropleidingen, re-integratie opleidingen, computertrainingen en incompany (bedrijfstrainingen). Al deze opleidingen dragen bij aan het vergroten van de kansen op de arbeidsmarkt, omdat ze zeer praktijk gericht zijn. Fabius legt de nadruk op de aansluiting tussen de vraag van werkgevers en de vorm van de opleiding. nha opleidingen

Fabius opleidingen ervaringen

fabius opleidingen ervaringen
Wanneer je graag de overstap wil maken naar een ander vakgebied of wil re-integreren op de arbeidsmarkt, ben je bij Fabius Opleidingen wellicht aan het juiste adres. Het is echter aan te raden je eerst te verdiepen in de verschillende beoordelingen en reviews die Fabius Opleidingen ontvangt. Wanneer je zelf een beoordeling of recensie wil schrijven, kun je hieronder je Fabius opleidingen ervaringen delen. Schroom niet en deel u recensies online. Uw review is andere consumenten van dienst bij het keizen van een passende studieaanbieder.

2 gedachten over “Fabius opleidingen

 1. Linda Bierens

  Bij Fabius opleidingen een cursus computervaardigheden gedaan en vind het een prima cursus. Je leert vanaf het begin alle stappen en doorloopt zo de cursus. De stof is niet te moeilijk (beginner) maar ook weer nite te makkelijk. Voor mij althans.

  Prijs van de cursus of opleiding:
  Niveau van de cursus of opleiding:
  Vindt u deze beoordeling goed? Yes   No

  2 / 2vonden deze review nuttig.
 2. Lot Bericht auteur

  Goede ervaring. Ik heb de opleiding administratief medewerker gedaan. Toen ik klaar was heb ik via de docent een baan gekregen. Leuke baan.

  Prijs van de cursus of opleiding:
  Niveau van de cursus of opleiding:
  Vindt u deze beoordeling goed? Yes   No

  6 / 7vonden deze review nuttig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klik op de sterren om een beoordeling te geven
Prijs van de cursus of opleiding:
Niveau van de cursus of opleiding: