NHA Opleidingen

door |
Ervaringen en beoordelingen
Gemiddelde
Prijs van de cursus of opleiding:
Niveau van de cursus of opleiding:

nhaNHA Opleidingen is een groot Nederlands opleidingsinstituut voor thuisstudies en online erkende opleidingen. NHA staat voor Nationale Handels Academie en is meer dan 80 jaar geleden opgericht door een Nederlandse onderwijzer. Het doel was om onderwijs betaalbaar en bereikbaar te maken voor iedereen. Een hoge kwaliteit en een lage prijs is hier uiteraard onderdeel van. Schermafbeelding 2016-05-31 om 16.41.12

De organisatie is al meer dan 80 jaar een grote speler in de Nederlandse markt en heeft al meer dan twee miljoen cursisten de door hen gekozen opleiding of cursus succesvol af laten ronden. De beoordelingen en recensies geven aan dat het een betrouwbaar instituut is. Ook de opleidingen van het NTI zijn top. Om een training of opleiding te volgen schrijft u zich online in. Het is desondanks aan te raden niet zomaar een keuze voor een opleiding te maken, maar u goed in te lezen in de NHA ervaringen en reviews voordat u de keuze maakt voor een cursus van NHA Opleidingen.

NHA Opleidingen

Uniek bij deze opleider is de erkenning gegeven door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Dit betekent dat u als cursist verzekerd bent van goede kwaliteit volgens de normen WEO (Wet Erkende Onderwijsinstelling), WEB (Wet Educatie en Beroepsonderwijs) en WHW (Wet op Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek). Door de opname van NHA in deze wetten zijn de MBO, HBO en WO opleidingen erkent; ook is het opleiden en deelname aan staatsexamens voor VMBO, HAVO en VWO hier mogelijk. Bij een opleider zoals NTI opleidingen is dit niet het geval.

Naast deze officiële opleidingen is het ook mogelijk om een thuiscursus of training te volgen.
Dit is mogelijk in de volgende categorieën:

 • Taalcursussen
 • Beroepscursussen

  nha ervaringen

 • NHA cursus “Start je eigen zaak”
 • Hobby en vrije tijd

Ervaringen met de opleidingen

Omdat dit opleidingsinstituut officieel erkend is door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap klinkt het volgen van een opleiding bij NHA Opleidingen u waarschijnlijk al snel goed en professioneel in de oren. Het is echter niet aan te raden om deze keuze te maken zonder u te verdiepen in ervaringen van huidige cursisten. NHA reviews en beoordelingen kunt u in de sectie hieronder lezen en schrijven.

3 gedachten over “NHA Opleidingen

 1. N. de Jager

  Cursus boekhouden gedaan en dat was uitstekend. Gebruikt om mijn kennis weer op te frissen. De lesstof was up-to-date en ik heb er veel aan gehad. Aanrader voor zowel beginners en als je zoals mij je kennis wilt verbreden.

  Prijs van de cursus of opleiding:
  Niveau van de cursus of opleiding:
  Vindt u deze beoordeling goed? Yes   No

  6 / 8vonden deze review nuttig.
 2. Attis

  Hoi Bob,

  Hoe veel tijd per week moet je in de cursus stoppen?

  Prijs van de cursus of opleiding:
  Niveau van de cursus of opleiding:
  Vindt u deze beoordeling goed? Yes   No

 3. Bob janssen

  Na een korte vergelijking van verschillende instituten kwam NHA als beste uit de bus. Ik ben hier begonnen met een taalcursus Italiaans. Je kunt heel lang over doen als je de opleiding met studiebegeleiding kiest.

  Ik had niet zo veel tijd dus heb ervoor kozen om de cursus zelf te doen. Halverwege de cursus kwam ik erachter dat ik het toch best wel onderschat had en ben nu even gestopt met de cursus omdat ik het te druk heb. Misschien dat ik het toch nog om zet in een variant met studiebegeleiding, want wil de cursus wel graag afmaken. Ik kan NHA in ieder geval wel aanraden.

  Prijs van de cursus of opleiding:
  Niveau van de cursus of opleiding:
  Vindt u deze beoordeling goed? Yes   No

  5 / 6vonden deze review nuttig.

Reacties zijn gesloten.